Tornar

Campus Masip - Handbol Club Engolasters

El 1998 s'organitzava la primera edició del Campus d'Handbol Enric Masip al Principat d'Andorra i enguany s'obra el termini d'inscripcions per la 18a edició. L'Handbol Club Engolasters ha estat un col·laborador incondicional en l'organització del Campus de l'Enric Masip durant tots aquests anys.

El campus pretén ensenyar les tècniques a l'handbol als nens i nenes de 7 a 17 anys quins realitzen diferents sessions d'entrenament i petites competicions seguint els objectius tècnics, tàctics i educatius a assolir. Es combina el bon joc sense perdre de vista les activitats lúdiques i esportives, i el desenvolupament d'actituds de respecte, col·laboració i amistat, englobant així la vessant esportiva i educativa i fent que els nens assoleixin habilitats motrius, educatives, comunicatives i socials.

És un Campus internacional doncs gran part dels inscrits venen dels Estats veïns. No obstant, els infants andorrans tenen l'oportunitat de gaudir d'un aprenentatge complert i contrastat amb l'experiència i coneixements dels tècnics del Campus i de l'Enric Masip!

El Campus Enric Masip es desenvoluparà a Escaldes-Engordany tenint com a seu l'Hotel Roc Blanc, del 11 al 24 de Juliol de 2016. Els infants escolaritzats al Principat d'Andorra gaudiran d'uns preus avantatjosos!

La data límit per inscriure's és el 19 de Juny de 2016.

Podreu trobar més informació a la web www.hcengolasters.com com també, tots els detalls a la web www.enricmasip.com