Tornar

Andorra es planta a la semifinal i cau en un partit molt exigent

Aquest mati l'equip nacional cadet s'ha classificat per les semifinals de la Torrellano Cup després d'una victòria patida (17:19) y cau davant d'un Hispanitas Balonmano Petrer exigent (20:15).

El combinat tricolor ha obtingut aquest mati el bitllet per a les semifinals després de vèncer a un Club Balonmano Elike que no li ha posat les coses fàcils als pupils d'Edgar Serra en la segona mitat del partit.

Els encerts i la defensa treballada al llarg del partit ,amb un Ferran Troguet determinant en moltes ocasions, ha decantat la balança firmant així una merescuda victòria per als tricolors.

Les semifinals s'han jugat aquesta tarda al pavelló Isabel Fernandez de Torrellano contra el Club Hispanitas Balonmano Petrer de Valencia. Els andorrans han sortit en la primera mitat del partit amb moltes ganes i han aconseguit tancar una primera part  (7:7) molt merescuda, gràcies a una defensa molt treballada.

A l'inici del segon temps, el cansament ha fet acte de presencia entre les files dels andorrans, que han acabat cedint per un contundent 20 a 15 davant d'un equip valencià molt dur defensivament.

El seleccionador nacional Cadet, Edgar Serra, recalca que l'esforç dels darrers dies li ha passat factura a l'equip, però en línies Generals han sabut mantenir molt bé el ritme davant d'un equip molt ràpid i molt contundent en defesa.

L'entrenador també recalca: “hem de treballar més el tocament i el canvi d'oponent en defensa, tot i estar molt content del nivell que han demostrat”.

Demà Andorra encara competirà per la 3a i 4a plaça del torneig contra el Torrellano Handbol Club 2 a les 20h00 del vespre, amb opcions de tancar aquesta competició sobre el podi.