Campus Enric Masip 2017

El 1998 s'organitzava la primera edició del Campus d'Handbol Enric Masip al Principat d'Andorra i enguany s'obra el termini d'inscripcions per a la 19a edició. L'Handbol Club Engolasters ha estat un col·laborador incondicional en l'organització del Campus de l'Enric Masip durant tots aquests anys.

El campus pretén ensenyar les tècniques de l'handbol als nens i nenes de 8 a 16 anys mitjançant diferents sessions d'entrenament i petites competicions seguint els objectius tècnics, tàctics i educatius a assolir. Es combina el bon joc sense perdre de vista les activitats lúdiques i esportives, i el desenvolupament d'actituds de respecte, col·laboració i amistat, englobant així la vessant esportiva i educativa i fent que els nens assoleixin habilitats motrius, educatives, comunicatives i socials.

És un Campus internacional doncs gran part dels inscrits venen dels Estats veïns. No obstant, els infants andorrans tenen l'oportunitat de gaudir d'un aprenentatge complert i contrastat amb l'experiència i coneixements dels tècnics del Campus i de l'Enric Masip!

El Campus Enric Masip es desenvoluparà a Escaldes-Engordany tenint com a seu l'Hotel Roc Blanc, del 10 al 23 de Juliol de 2017. Els infants escolaritzats al Principat d'Andorra gaudiran d'uns preus avantatjosos! La data límit per inscriure's és l'11 de Juny de 2017.

Podreu trobar més informació a la web www.hcengolasters.com o pel facebook del club "Handbol Club Engolasters", com també detalls a la web www.enricmasip.com.

Comentaris a la publicació (0)

Deixa un comentari