Tornar

Cap de setmana de derrota del HC Concòrdia

Aquest diumenge el HC Concòrdia femení ha afrontat el tercer partit de la temporada amb una derrota al camp del Castelldefels.

Les encampadanes debilitades per les lesions han jugat un gran partit amb un dels equips a priori més forts del grup. Amb un començament força ajustat les andorranes s'han posat davant el marcador tot i que al final de la primera part perdien per 10-4.

A la segona part el joc de les andorranes ha sigut més fluït amb una bona entesa dins el camp i una forta defensa però ha sigut impossible recuperar l'avantatge de 6 gols de la primera part.

El partit ha acabat amb un 22-15 favorables a les jugadores locals.

Per altra banda, l'equip del HC Concòrdia masculí ha disputat el seu segon partit de la temporada contra el Handbol Pardinyes Lleida amb una derrota molt ajustada de 26-22.