Tornar

Derrota agredolça de la selecció andorrana

La selecció absoluta de la Federació Andorrana d'Handbol encara de Gira, perd contra l'equip gallec de primera nacional, Balonmano Lalín.

Els jugadors de Mañas i Soto, han sortit una mica adormits els 5 minuts inicials del partit, amb pèrdues de pilota que l'equip gallec ha sapigut aprofitar i s'ha avançat en el marcador per una diferencia de 5-0, a partir del minut 5 els jugadors andorrans s'han despertat i han donat la cara i s'han apropat al marcador s'han col·locat a una diferencia de tres gols, al final del primer període el resultat era de 17-12.

En la segona part els jugadors andorrans no han baixat el ritme del partit i han sortit a guanyar, fins els últims 7 minuts del final, que la duresa defensiva de l'equip gallec juntament amb el cansament acumulat dels andorrans han decantat el marcador final de 32 - 26.