Tornar

El Total Handball Camp torna al Pas de la Casa

El campus de tecnificació del Total Handball Camp fa estada al Pas de la Casa per 4t any consecutiu, amb la participació de 93 nens i nenes de diverses categories de base, entre els quals participen 4 jugadors andorrans com la jove jugadora del Toulouse Feminin Handball Margot Oliva i la presencia d'entrenadors de primer nivell.

Aquest mati, un total de 93 joves jugadors d'handbol han arribat al poble encampadà on estaran allotjats fins EL 5 de juliol. Hores més tard, ja començaven a realitzar els partits per formar els equips, que treballaran junts al llarg de la setmana, combinant handbol amb activitats lúdiques.

Els entrenaments estaran dirigits per tècnics de la talla de Carlos Viver, seleccionador de las “Guerreras” i subcampió del món 2020; Toni Gerona, entrenador del Chartres de Lidl Starleague francesa i nou seleccionador de Serbia; Lorenzo Rueda, entrenador del Sant Martí Adrianenc de Divisió d'Honor Plata espanyola; Fernando Barbeito, segon entrenador del Barça d'Handbol; i el tècnic del BM Benidorm de lliga Asobal, Fernando Latorre.

L'Staff es completa amb entrenadors joves entre els quals destaquem Pol Soto, lateral de la Selecció andorrana i actual jugador de la Salle Bonanova i un equip de preparadors físics i fisioterapeutes.

Els jugadors son de totes les edats menys les categories juvenils degut a les convocatòries amb la selecció espanyola.

D'altra banda, destaquem l'elevada participació de jugadores amb l'incentiu d'aprendre d'un entrenador de la talla de Carlos Viver.

La setmana anirà marcada per entrenaments tècnico-tàctics i activitats de lleure que donaran a conèixer l'aspecte més natural del país a més de fer pinya.

La Federació Andorrana d'Handbol per la seva part, busca a treballar amb l'entitat organitzadora del Campus per atreure noves jugadores i fomentar la practica de l'handbol femení amb l'objectiu de militar en una lliga catalana.