Tornar

Els Jocs dels Petits Estats d'Andorra es podrien posposar al 2025

Els Jocs dels Petits Estats previstos per aquest proper any 2021 que es celebrarien a Andorra podrien ser posposats, a falta de confirmació oficial.

La crisi sanitària que viu avui dia tant el principat com la resta de països, amb el seu corresponent impacte econòmic, ha obligat al Govern a destinar pràcticament el pressupost de tot l'Estat per fer front al COVID-19, precipitant la decisió.

El Comitè Olímpic ja va manifestar prèviament els seus dubtes referents la necessitat d'invertir una quantitat important amb la situació financera prevista per els pròxims mesos.

Aquest dijous, es preveu que durant la reunió del Patronat de la Fundació s'opti per l'anul·lació.

Segons es va anunciar ahir a Radio i Televisió d'Andorra, el COA ja ha dirigit una carta als seus homòlegs europeus per notificar aquesta possible decisió.

La idea del Comitè és de celebrar els Jocs l'any 2025, data que actualment ha quedat lliure.

Des de la Federació Andorrana d'Handbol, s'espera una resposta definitiva per part del COA amb intenció de seguir buscant alternatives, en noves competicions internacionals i seguir treballant en el desenvolupament i la promoció del handbol al país.

No obstant, la Federació no s'atura i esperarà al final d'aquesta crisi per marcar les seves futures competicions al calendari internacional.

Noticia RTVA: