Tornar

La Festa de l'Handbol 2016 acull més d'un centenar de participants

La Festa de l'Handbol celebrada aquest diumenge 19 de juny al Centre Esportiu del Serradells i al Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp han viscut una jornada dedicada a l'handbol. En total hi ha participat un centenar de participants.

Pel que fa els equips alevins cal destacar la participació de l'equip de l'Escola Andorrana de primera ensenyança de Sant Julià de Lòria, tot i que han quedat en 3a posició malgrat la falta de rodatge, l'Handbol Club Serradells ha quedat segon classificat i s'ha proclamat campió el Club Handbol Martorell.

Els equips infantils, s'han disputat ser el campió quatre equips, l'Handbol Club Serradells, el Club Handbol Martorell, l'Handbol Vilamajor i l'Institut Blancafort de la Garriga. S'ha proclamat campió l'Handbol Club Martorell, segon classificat l'Institut Blancafort de la Garriga, tercer classificat l'Handbol Vilamajor i quart classificat l'Handbol Club Serradells.

Els equips sèniors masculins s'han disputat ser el campió de la jornada al Complex Esportiu d'Encamp l'Handbol Club Engolasters que s'ha proclamat campió de la seva categoria, seguidament de l'Handbol Agramunt i tercer classificat el Club Handbol Martorell.

En total a la Festa de l'Handbol que ha organitzat la FAH han participat més d'un centenar de jugadors de totes les categories i s'han disputat una quinzena de partits en les dues parròquies del Principat, Andorra la Vella i Encamp.

Notícia a Andorra Difusió (minut 24.41)