Tornar

La Selecció absoluta d'Handbol empata al Poliesportiu Salvador Gimeno

Aquest diumenge la Selecció Andorrana d'Handbol s'ha desplaçat a la ciutat de Sant Joan Despí, Barcelona, per disputar un partit amistós contra el sènior de segona catalana, que enguany ha aconseguit l'ascens a una categoria superior.

Els andorrans han portat el ritme durant tot el partit i han dominat la primera part del matx (11-13) amb una contundent defensa i força efectivitat davant la porteria del C.H Sant Joan Despí.

A la segona part els andorrans han sortit a rematar el partit però l'equip local no ha abaixat els braços i ha aprofitat per enganxar-se a l'electrònic. Tot i així, gran part de la segona meitat els homes de Manel Mañas han portat una renta de cinc gols al marcador.

Tot i la falta de rodatge i les noves incorporacions a la selecció, els andorrans han donat la cara fins a l'últim segon del partit que ha quedat amb un empat a 29. Els barcelonins han demostrat que es tractava d'un equip conjuntat i amb molt experiència i això ha facilitat la lluita final del partit.