Tornar

La selecció Andorrana Cadet guanya als amfitrions i perd per la mínima contra Castelldefels

Després de la victòria ajustada de la selecció sub 16 aquest passat dimecres (21:22) contra el CBMF, avui el combinat dirigit per Edgar Serra ha disputat els dos següents partits de la fase de grups del XXXI Torneig Torrellano Cup.

Avui a les 10h del mati ha tingut lloc el segon partit de la fase de grups que ha enfrontat la selecció Andorrana amb el equip amfitrió del Torrellano HC que ha acabat cedint la victòria als andorrans per la mínima (24:25).

A la tarda el combinat tricolor saltava a un 40 per 20 un tant peculiar vist que aquest cop el partit es disputava sobre gespa.

En aquesta segona ronda del dia, el combinat ha començat un partit poc concentrat en el que han anat tot el partit per darrera fins als últims minuts on l'equip remuntava fins a quedar-se un gol per sota del Handbol Esportiu Castelldefels.

A pocs segons del xiulet final, un penal fallat a favor dels tricolors els ha privat de l'empat (24:23) i els situa segons de grup.

Demà els andorrans tenen una oportunitat per col·locar-se en les fases finals si guanyen al seu proper contrincant, el Club Balonmano Elike a les 10h del mati.