Tornar

La selecció espanyola femenina acaba l'estada de preparació per Rio

Aquest dijous la Selecció espanyola femenina d'Handbol acaba la seva estada de preparació als Jocs Olímpics de Rio a la parròquia d'Encamp.

Les noies de Jorge Dueñas van arribar al Principat el passat dilluns 27 de juny i han compaginat l'entrenament físic a la zona esportiva de Prada de moles d'Encamp i els exercicis de pilota l'han realitzat al Pas de la Casa, on s'hi han allotjat.

Aprofitant l'estada de la selecció, els nois i noies de base de la Federació Andorrana d'Handbol van aprofitar i van visitar a les "guerreras" en el seu entrenament del Pas de la Casa, on van tenir l'oportunitat de conèixer-les i demanar autògrafs i fotografies.

El president de la Real Federació Espanyola d'Handbol, Francisco Blázquez, ha vingut al Principat i ha anunciat aquest dimecres en roda de premsa que l'estada ha estat excepcional, ja que les instal·lacions són ideal i, a més, "tot són facilitats" ha afegit Blázquez. El president ha recordat que "hi ha un somni que és fer un partit Espanya-França aquí a Andorra", tot i que ha dit que les dificultats de trobar dates es donen pel calendari internacional, "perquè un any o altre es juguen classificacions per als mundials".

El president de la Federació Andorrana d'Handbol, Gerard Pifarré, ha agraït que la Federació Espanyola hagi escollit Andorra com a destinació per preparar els Jocs Olímpics Rio que es disputaran durant el mes d'agost a la ciutat brasilera.