Tornar

L'Handbol Serradells deixa enrere la puntuació negativa

El dissabte passat, l'Handbol Club Serradells va aconseguir una jornada triomfant com a visitant al pavelló Antoni Sabata. Amb una victòria sòlida de 32 a 24, davant de l'handbol Berga que no va poder aturar el domini visitant des del principi.

El partit va començar amb una exhibició de ritme i control per part dels andorrans, que van establir la pauta amb un marcador de 10 a 3 a falta de deu minuts per al descans. Tot i això, els berguedans van reaccionar amb una defensa més ferma, generant contraatacs que van ser executats per la velocitat dels extrems de l'Handbol Berga. Això va reduir la diferència a 9 a 14 quan es va arribar al descans.

La segona part va començar ambl'HandbolClub Serradells decidit a mantenir el control. Llorenç Pellisa va destacar en l'atac andorrà, mentre que el porter Jordi Gasset va brillar amb cinc aturades clau de set penals, entre els tres pals, i abaixant la persiana, davant els contraatacs rivals. El partit va concloure amb un marcador final de 32 a 24 a favor dels andorrans, que ara deixen enrere la puntuació negativa i reviuen a la competició després d'una penalització de sis punts per alineació indeguda.

Aquest cap de setmana, el Serradells enfrontarà una nova prova crucial davant l'Handbol Horta, un equip que va guanyant posicions a la classificació i s'ha situat segon al grup després d'imposar-se a l'ACLE Guissona amb un marcador de 40 a 22 aquest diumenge passat. El partit tindrà lloc dissabte a les 18:30 al Complex Esportiu del Pas de la Casa. Serà un enfrontament clau per a les aspiracions del Serradells, que buscarà mantenir la seva nova empenta i continuar avançant en la competició.