Tornar

Més d'un centenar de nens i nenes participen a la Cloenda de Minihandbol

Aquest diumenge dotze equips d'handbol han participat a la Cloenda de Minihandbol al Centre Esportiu dels Serradells que organitza la Federació Andorrana d'Handbol (FAH). En aquesta ocasió, amb motiu de la cloenda s'ha convidat a dos clubs catalans (Penya Blaugrana Montemló amb un equip en categoria benjamí i dos alevins i el Club Handbol Terrassa amb un aleví). Pel que fa als equips del país, han participat nens i nenes de les diferents parròquies, que durant l'any han realitzat l'activitat d'handbol a la seves respectives escoles.

La jornada ha començat a les 10 del matí i fins a les 14 hores s'han disputat partits entre els diferents equips. En la cloenda hi han participat equips de diferents categories (prebenjamí, benjamí i aleví).

El centenar de participant han gaudit de la jornada esportiva acompanyats del seus amics. Per cloure la celebració, s'ha disputat un partit amb l'equip infantil de l'Handbol Club Serradells contra el P.B. Montmeló.

Cal recordar que durant l'any, la Federació Andorrana d'Handbol ha organitzat una trobada de minihandbol al mes. En aquestes celebracions hi han participat nens i nenes de les diferents escoles del Principat.

El diumenge 19 de juny es disputarà la Festa de l'Handbol de les 10 a les 18 hores al Centre Esportiu dels Serradells i al Poliesportiu d'Encamp. En aquesta ocasió hi participaran tots els clubs del país (Handbol Club Concòrdia, Handbol Club Engolasters i Handbol Club Serradells). A més, s'ha convidat a equips catalans com el Club Handbol Agramunt, Club Handbol Martorell, Club Handbol Vilamajor i l'Institut Blancafort). Els equips participants seran alevins, infantils i sèniors.