Tornar

Segona derrota per la selecció juvenil abans d'encarar les classificatòries

La Selecció Andorrana Juvenil coneix la seva segona derrota en aquesta Copa d'Espanya després d'un partit treballat en les dos meitats i que acaba decantant-se novament per la Selecció càntabra amb un resultat de 33:16 (16:6 al descans).

La primera part ha començat per un domini del combinat andorrà que ha sabut trobar els espais amb el pivot gracies a la defensa oberta dels càntabres. L'equip rival per la seva part ha començat a trobar el punt en atac després de diverses recuperacions que els hi han permès dominar el joc de nou.

L'últim tram del primer temps ha estat marcat per un moment de fluixesa de l'equip andorrà que ha aprofitat el combinat espanyol per ampliar la distancia, acabant amb un resultat de 16 a 6 als primers 30 minuts de joc.

La segona part s'ha traduït per un intercanvi d'atacs que ha mantingut la selecció tricolor i els hi ha permès tornar al partit tot i que no l'han pogut dominar en part degut a la dura defensa i el nivell físic de l'equip espanyol.

Tot i les dificultats trobades pels andorrans en la zona de 6 metres, els jugadors han sabut reforçar la defensa per frenar l'atac rival en els últims instants del partit.

David Aguilar per la seva banda felicita l'equip pel paper d'avui tot i que insisteix que s'ha de seguir treballant: - Els equips del campionat tenen molt bon nivell i això es veu reflectit en el rendiment i la duresa defensiva.- Tot i així insisteix que l'equip surt reforçat donant una bona imatge del joc realitzat.

Demà els jugadors tenen dia de descans abans d'encarar la selecció Canaria el proper 05 de gener a les 9.30h al ‘Pabellón Municipal de Revilla de Camargo' on es jugaran les posicions 5 a 9 de la Copa d'Espanya de Seleccions Autonòmiques.

Fotografía: Luis A. Trapero