Tornar

Torna la Copa d'Andorra

Un any més, la selecció es prepara per acollir la 3ª edició de la Copa d'Andorra amb la vista posada en el Torneig dels Jocs dels Petits Estats d'Europa.

La selecció inicia el cicle preparatiu per Andorra 2021 amb un torneig quadrangular que enfrontarà l'equip nacional amb els equips de l'Handbol Gavà, Volvo Ronda 15 Cooperativa Sant Boi, militant a Lliga catalana, i L'OAR Gràcia Sabadell de primera nacional espanyola i guanyador de l'última edició de la Copa d'Andorra.

La competició començarà dissabte 31 d'Agost amb un primer partit que enfrontarà la selecció nacional amb l'handbol Gavà a les 16h50, seguit del segon duel entre el Volvo Ronda 15 Cooperativa Sant Boi i l'OAR Gràcia Sabadell a les 18h20.

Diumenge el torneig continua amb un primer partit que enfrontarà l'Handbol Gavà contra l'OAR Gràcia Sabadell a les 10H20 del mati.

La segona part de la competició es dividirà amb dues parts de 20 minuts amb dos partits pels tricolors que els enfrontaran amb el Volvo Ronda 15 Cooperativa Sant Boi i l'OAR Gràcia Sabadell a les 11h45 i a les 12h45 respectivament.

El seleccionador nacional, David Aguilar veu el torneig com una competició d'exigència vist el nivell dels equips i declara que és una molt bona pedra de toc per començar la temporada.