Tornar

Triple victòria de l'Handbol Serradells

L'equip Juvenil, Cadet i Infantil de l'Handbol Club Serradells han disputat aquest cap de setmana els seus respectius partits, els tres equips han guanyat i han sumat dos punts a les seves classificacions.

Els juvenils d'Edgar Serra han disputat aquest cap de setmana al Pavelló Germans Riba d'Ordino la jornada quatre corresponent a l'Esportiu Castelldefels. Els andorrans van sortir al terreny de joc adormit i van haver de lluitar per tal d'avançar-se en el marcador, les bones actuacions defensives i contundents van permetre provocar errors a l'equip rival per tal d'avançar-se en el marcador. En el segon temps l'equip tricolor va saber dominar el marcador i exemplar el resultat (31:26) que els manté líder en la classificació A3. Cal destacar les accions ofensives de Jan Busquet i Unai Ruiz.

Pau Manresa, capità de l'equip tricolor comenta "Ha estat un partit molt dur defensivament, hem fet pocs errors que ens han permès apropar-nos al marcador a poc a poc, l'escalfor del públic ens ha ajudat a superar l'equip rival"

Per altra banda, l'equip cadet ha disputat la seva jornada contra el SA Súria en terres andorranes, on els andorrans han dominat durant tot el partit. Les actuacions defensives han permès interceptar pilotes i provocar contraatacs (32:17).

Diumenge, els Infantils van desplaçar-se a Lleida per disputar el seu partit contra l'Handbol Pardinyes Groc, els andorrans van ser superiors i van permetre marcar la diferència en el marcador (16:29)