Tornar

Aguilar premiat a la festa de l'handbol Català

Barcelona, 11 de febrer de 2023 -

Ahir a la nit es va celebrar la 29a festa de l'handbol català, on es va reconèixer el treball i els èxits dels millors jugadors i entrenadors de la temporada. Un dels premis més destacats va ser per al seleccionador nacional d'handbol d'Andorra, David Aguilar, que va ser guardonat amb el bronze per la seva victòria als Campionats d'Espanya amb els cadets de primer any del Futbol Club Barcelona.

Aquest premi reconeix l'excel·lent temporada que Aguilar va passar al capdavant de la banqueta blaugrana, on va dirigir els seus jugadors a una victòria històrica al campionat nacional. El premi és un reconeixement al seu lideratge, dedicació i coneixement del joc, que van ser claus per aconseguir aquest èxit.


A més de David Aguilar, altres figures excepcionals de l'handbol català van ser premiats en la cerimonia, com Victor Tomás, Ona Vegué o Pol Valera, entre d'altres. Aquests premis són una oportunitat per celebraar el talent, la passió i l'esforç dels jugadors i entrenadors que han contribuït a mantenir la tradició de l'handbol català a la vanguardia.


En resum, la 29a festa de l'handbol català va ser una nit per recordar i celebrar els èxits de la temporada passada i per reconèixer el treball i el talent de les figures més importants de l'handbol català. La celebració va ser un èxit i espera repetir-se l'any vinent per continuar celebrant els grans èxits dels jugadors i entrenadors de l'handbol català.