Tornar

Andorra donarà l'inici del 4th Emerging Nations contra Malta

La Federació Andorrana de Handbol es complau a anunciar que el seu equip nacional ja està preparat per participar en el 4t IHF Men's Emerging Nations Championship a Varna. Durant el dia d'avui, l'equip ha realitzat exercicis d'activació i mobilitat, i ha tingut el seu primer entrenament a la pista de 40x20 a Varna per preparar-se pel partit de demà contra la selecció de Malta.


L'equip nacional d'Andorra s'entrenarà demà, dimarts dia 25 d'abril, a les 8.00 del matí per preparar el partit que donarà l'inici en el campionat a les 12h15 hora local (11h15 hora andorrana) contra Malta. Estem segurs que l'equip nacional donarà el millor de si en aquest important torneig, i esperem veure'ls competir a la pista.

Unai Ruiz, un dels capitans de la Selecció Andorrana, declara que estan molt motivats i assegura que és un privilegi poder participar en aquest tipus de campionat contra grans seleccions, l'equip està preparat per competir i donaran el millor del seu joc a pista. 

Desitgem molta sort i esperem que aconsegueixin grans èxits en el campionat, on es podrà veure en directe en el canal oficial de Youtube de la IHF (International Handball Federation).