Andorra perd contra una potent Bulgària

La selecció andorrana ha disputat el tercer partit de la IHF Trophy European Zone contra la selecció de Bulgària, els búlgars han sigut superior durant tot el partit i els andorrans han mostrat una imatge molt bona en el segon temps.
 
La selecció d'Andorra ha perdut el seu tercer partit contra una selecció de Bulgària molt superior, els joves andorrans han sortit molt espessos en el primer període i la selecció de Bulgària no ha perdonat cap oportunitat per avançar-se en el marcador mostrant un parcial de cinc a zero en el minut sis del partit.
 
Els andorrans han dut a terme moltes pèrdues de pilota i falta d'efectivitat davant de la defensa búlgara, en el primer temps l'electrònic mostrava una gran diferencia (7:28).
 
El segon període els jugadors de la selecció d'Andorra s'han mostrat més tranquils i han demostrat que podien afrontar un partit difícil de superar, han executat bones actuacions defensives i han tingut poques pèrdues de pilota que ha afavorit poder realitzar un bon joc d'atac mostrant un resultat de 16 a 18 en el resultat del segon període, però no ha estat suficient per resoldre la primera part de l'enfrontament, el partit s'ha tancat amb un marcador final de 23 a 46 a favor de l'equip de Bulgària.
 
Els andorrans lluitaran l'últim partit de competició contra la líder del campionat, Gran Bretanya, aquest dissabte 15 d'octubre a les 14 h.