Tornar

Andorra queda en 9ª posició després de perdre contra la selecció murciana

Avui la selecció juvenil tanca un nou capítol del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques (Cantabria 2020), encaixant una nova derrota contra la selecció murciana per 35 a 29 (14 : 10 al descans) acabant així en 9ª posició de la Copa d'Espanya.

Els pupils d'Edgar Serra han començat el partit amb un marcador igualat que poc a poc ha anat obrint-se en favor de l'equip murcià obtenint un parcial de 7 a 2 al minut 15 de partit. Andorra ha ofert un intercanvi de gols que els hi ha permès mantenir-se en el joc al llarg de tota la primera meitat gracies a la presencia de Felix Chillon a la porteria i la dura defensa andorrana posant el resultat en 14 a 10 a favor dels murcians.

La segona part, ha anat marcada per un domini del joc ofensiu per part del combinat andorrà, que ha estat molt encertat en els llançaments exteriors de Jan Busquet i les diferents entrades dels primera línia deixant el marcador a 1 gol de diferencia al minut 15. Finalment el partit s'ha decidit en l'últim quart on els murcians han sabut controlar el joc que ha acabat amb un marcador de 35 a 29.

El seleccionador Edgar Serra felicita l'actitud de l'equip, anant de menys a més al llarg del torneig. Recalca que cal tenir en compte que tots els integrants son juvenils de primer any i que això els hi ha permés guanyar molt en experiència.

La Copa d'Espanya ha acabat amb victòria de la selecció Valenciana sobre el combinat Aragonés, tancant així un nou capítol d'aquest torneig nacional. La selecció andorrana torna aquesta nit al principat després de viure per segona vegada l'experiència de representar el país en la competició per excel·lència de l'Handbol base espanyol.