Tornar

El Barça d'Handbol en la seva desena visita consecutiva a Andorra

El Barça d'Handbol realitza per desena vegada consecutiva la seva pretemporada a la parròquia d'Encamp amb la vista posada en la Champions.

Aquest mati, l'entrenament a portes obertes del Futbol Club Barcelona d'handbol ha acollit prop d'un centenar de nens provinents de les escoles d'estiu i alguns membres dels equips d'handbol del país.

Un cop acabat l'entrenament, els nens han tingut l'oportunitat de fer-se una foto amb els jugadors de Xavi Pascual i han firmat autògrafs als més curiosos.

Tot seguit, el Comú d'Encamp ha organitzat aquest migdia una roda de premsa per presentar aquesta nova temporada als medis nacionals.

En la roda de premsa hi han pres part la Consol Menor Esther Paris, el director de la secció d'Handbol del FC Barcelona Jordi Argemí, el seu entrenador Xavi Pascual i el Capità Victor Tomàs.

Tots quatre han deixat clara la voluntat de seguir treballant a Andorra durant la primera fase de preparació abans del començament de la temporada, tot i que cal tindre en compte el canvi de comú, s'espera mantenir l'acolliment de l'equip durant més temporades.

Victor Tomàs, capità de l'equip Blaugrana ha assegurat que la temporada passada ja està oblidada i que cal tindre la vista posada en la propera temporada, mantenint el mateix ritme de treball.

Per la seva part, Jordi Argemí ha expressat la seva satisfacció amb l'acolliment del primer equip Blaugrana i assegura que hi ha la voluntat per seguir col·laborant amb el Comú d'Encamp per fer-ho possible.

D'altra banda Xavi Pascual s'ha fixat més en l'aspecte tècnic i assegura que les dos noves incorporacions del pivot Abel Serdio i el central Luka Cindric, estan tenint un acolliment molt positiu per part de l'equip.