Tornar

Els juvenils mantenen la primera classificació en la Fase de Lliga Catalana

L'equip juvenil de l'Handbol Club Serradells ha disputat aquest cap de setmana la segona jornada de la segona fase de lliga catalana al pavelló Germans Riba, contra La Salle Bonanova amb victòria de l'equip tricolor, 27:25.

Els juvenils d'Edgar Serra han sumat dos punts importants en aquesta segona jornada contra La Salle Bonanova que els hi permet liderar la classificació de la segona fase de lliga Catalana. Els tricolors han realitzat bones accions defensives que els ha permès dominar durant la major part del partit tot i l'escassa presa de decisió ofensiva que ha permès als barcelonins apropar-se en el marcador. El final del primer període l'equip andorrà tenia un avantatge d'un gol, (14:13).

En el segon període, l'equip andorrà, ha sortit decidit i en el minut 16 del segon període els andorrans tenien un avantatge en el lluminós de quatre gols. En el transcurs dels minuts, els barcelonins han remuntat el partit posant-se per davant en el marcador(24:25), on a falta de cinc minuts de partit, els andorrans han tallat el domini català i han recuperat el lideratge en el marcador en els últims instants. El marcador final del partit ha estat a favor de l'equip tricolor, 27:25, que els hi permet sumar dos punts més a la classificació.

Cal destacar la bona actuació del porter andorrà, Felix Chillón, amb un 39% d'eficàcia, seguit dels golejadors Pau Manresa (7), Unai Ruiz (7), Ferran Troguet (7), Marti Ballester (4) i Quim Mariné (2).

El pròxim partit es disputarà el diumenge 2 de març al camp del OAR Gràcia Sabadell a les 11.30 hores, que es podrà seguir per streaming a les xarxes socials d'Handball School i de la Federació Andorrana d'Handbol.