Tornar

Intercanvi de dominis contra els Juvenils d'Edgar Serra

La selecció cau en el seu tercer partit de la Copa d'Espanya contra les Illes Canàries en un partit molt igualat que s'ha acabat de decidir al final de la segona meitat amb un resultat de 24 a 32 (15:14 al descans).

La Primera part ha estat tot un exemple de treball tant ofensiu com defensiu. L'equip tricolor començava el partit doblegant al equip Canari amb 3 gols d'avantatge que li donava la comoditat necessària per mantenir el control del partit fins al final de la primera meitat. La destacable feina defensiva i el pes del porter Felix Chillon ha mantingut el resultat positiu fins al descans guanyant 15 a 14.

Després del descans, la selecció insular ha arrencat molt concentrada, marcant 4 gols en els primers 5 minuts i donant així la volta al marcador. Una recuperació sobre el domini dels andorrans que tot i l'intercanvi ofensiu no han pogut recuperar l'avantatge sobre el lluminós. La defensa andorrana per la seva banda ha ofert una molt bona actuació mantenint el joc molt igualat fins al final.

El seleccionador Edgar Serra felicita als jugadors per l'actuació que han dut a terme però lamenta no haver guanyat per les precipitacions ofensives de la segona part.

L'entrenador recalca que treballaran molt aquesta segona part al llarg del dia d'avui, per no repetir les errades i preparar el partit de demà contra la Selecció Murciana que es disputarà a les 9.30 hores al Pavelló Municipal Revilla de Camargo.

Fotografia: Luis A. Trapero