Tornar

La 2a Trobada de Minihandbol es converteix en un èxit amb una trentena de joves jugadors

La Federació Andorrana d'Handbol ha celebrat amb gran èxit la 2a trobada de minihandbol, una jornada plena d'activitat esportiva i diversió per als joves jugadors.

L'esdeveniment va tenir lloc al Pavelló Germans Riba d'Ordino i va comptar amb la participació d'una trentena de jugadors entre els 5 i els 12 anys, que van gaudir d'un total de 10 partits emocionants.

L'escola d'handbol d'Ordino, "Handball School", va donar suport a la jornada, el president de la Federació Andorrana,  va concloure amb l'entrega de medalles a tots els jugadors i durant la tarda es va celebrar un berenar a càrrec de la mateixa escola. Els joves esportistes van demostrar les seves habilitats i el seu amor per l'handbol en un ambient amistós i de germanor.

Els participants van venir de totes les parroquies del país, i de tots els clubs esportius d'handbol del país, l'Handbol Club Serradells, l'Handbol Concòrdia i l'Handbol Engolasters, esperem comptar amb la seva presencia a la propera edició de la trobada de minihandbol tindrà lloc el 23 d'abril al Pavelló Prat Gran d'Escaldes-Engordany, on es reuniran novament els joves talents de l'handbol andorrà per a una altra jornada d'activitat esportiva i diversió. 

Aquesta iniciativa de la Federació Andorrana d'Handbol és una oportunitat per a promoure l'esport i la vida saludable entre els joves, i continuar fomentant el desenvolupament de l'handbol a Andorra.