Tornar

La selecció d'handbol es prepara per a la classificació dels preeuropeus

La selecció absoluta masculí d'handbol ja ha tornat de la Gira a Galícia organitzada per la Federació Andorrana d'Handbol, aquesta important activitat està dins el projecte '3 de la FAH on finalitzarà al juny 2017 amb els preeuropeus de classificació pel campionat d'Europa del 2020 i un possible torneig de la IHF (Federació Internacional d'Handbol) que està pendent de confirmar.

L'equip dirigit per Manel Mañas i Victor Soto van demostrar que la selecció andorrana d'Handbol està fent ona feina i treu resultats contra equips de 1a Nacional Espanyola on el nostre objectiu en aquest tercer any internacional no és cap altre que consolidar l'equip masculí andorrà per lluitar en cada una de les diferents competicions presents i futures en què representarem el nostre país.

Van arribar dijous de Meritxell a terres gallegues i ja es van enfrontar contra l'equip gallec E.D Poio, un equip de territorial en què la selecció va resoldre fàcilment.
L'endemà arribava el dia fort contra un equip de la part alta de 1a Nacional Espanyola que en diverses ocasions havia jugat les fases d'ascens a divisió d'honor B, Balonmano Lalín, un enfrontament dur en defensa i la falta d'encert van fer que la selecció perdés de 6 gols. L'últim dia de competició contra el Rasoeiro de O'Grove de Pontevedra, l'equip de la FAH va demostrar que l'equip està en condicions per competir un torneig internacional i aguantar els nervis i precipitacions, el resultat en el marcador va ser de 27 - 29.

També cal informar que els dies 24 i 25 de setembre a la població barcelonina de Valldoreix, participarem en el 1r Torneig Handbol Valldoreix. Amb la participació de diferents equips catalans on juguen fins a 6 jugadors andorrans (UBAE Sants, H Bonanova, H Valldoreix, H Vilamajor, H Molins de Rei i la nostre jove selecció andorrana d'handbol.