Tornar

La selecció Espanyola femenina treballa en la segona fase al Pas de la Casa

Las Guerreras continuen la seva fase de preparació pels Jocs Olímpics de Tòquio al Pas de la Casa enmig d'un espai ideal i amb les millors condicions per arribar a la ciutat nipona el pròxim mes d'agost.

La selecció torna a treballar al principat després d'una setmana de descans. Dilluns van començar la fase dos de la seva preparació combinant treball de força amb el treball tàctic a les instal·lacions del complex esportiu del Pas de la Casa.

L'equip està molt satisfet amb el tracte rebut al principat i el seleccionador Carlos Viver destaca la importància d'aquesta preparació en les seves diferents facetes.
"Poder treballar en instal·lacions adequades per un equip d'elit, amb una temperatura suau per aquesta època de l'any i amb les facilitats que se'ns posa, és molt agradable."

D'altra banda Viver posa una nota excel·lent a aquestes dues setmanes de preparació. "Tant les jugadores com l'equip tècnic, marxem molt satisfets del treball que hem pogut realitzar i del creixement del grup pel que fa a l'estat de forma."

La selecció es desplaça demà al poble d'Encamp per acabar de tancar aquest segon cicle el diumenge vinent al matí i gaudiran d'una setmana de descans abans de l'última setmana de treball a Puerto Sagunt, València.