Tornar

La selecció Nacional absoluta d'handbol de Gira a Galícia

La selecció absoluta masculina d'handbol d'Andorra inicia la seva nova temporada 2016/2017 amb una interessant Gira a Galícia. Jugant contra els equips de 2a nacional (Equip E.D. POIO ARTAI ) i els dos equips de 1a nacional espanyola (CLUB BALONMA?NO LALI?N i el RASOEIRO BM de OGrove).

L'equip marxarà el dijous 8 de setembre i tornarà el diumenge 11 de setembre.

Aquesta important activitat està dins el projecte'3 de la FAH on finalitzarà al juny'2017 amb els pre-europeus de classificació per el campionats d'Europa del 2020 i un possible torneig de la IHF (federació Internacionals d'handbol) que esta pendent de confirmar.

El nostre objectiu en aquest tercer any internacional no es cap altre que consolidar l'equip masculí andorrà per lluitar en cadascuna de les diferents competicions presents i futures en que representarem el nostre país.

També cal informar que els dies 24 i 25 de setembre a la població barcelonina de Valldoreix, participarem en el 1r Torneig Handbol Valldoreix. Amb la participació de diferents equips catalans on juguen fins a 6 jugadors andorrans (UBAE Sants, H Bonanova, H Valldoreix, H Vilamajor, H Molins de Rei i la nostra jove seleccó andorrana d'handbol.