Tornar

L'Handbol andorrà també es vol fer sentir al 8M

Aquest dissabte l'Handbol Club Serradells disputa la 9ª jornada de primera catalana juvenil al pavelló Germans Riba d'Ordino i ho farà portant una banda lila en honor al dia internacional de la dona treballadora.

Els joves jugadors d'Edgar Serra segueixen liderant la classificació amb un avantatge de 4 punts per sobre del Sant Martí Adrianenc B en la 9ª jornada de primera catalana juvenil. Aquest cap de setmana els andorrans rebran al pavelló Germans Riba d'Ordino al Autoescola Pallars Club Igualada que ocupa el 6e lloc de la classificatòria actual.

El partit es jugarà a les 16.30h on els jugadors andorrans saltaran al camp amb una cinta morada al braç en honor al dia internacional de la Dona treballadora.

L'objectiu es clar, donar ple suport a la lluita per la igualtat i els drets de les dones tant en l'àmbit laboral com esportiu i mostrar el nivell de solidaritat de l'handbol andorrà en qüestions socials.

L'entrenador i l'equip animen al públic a assistir al partit amb el seu llaç lila en senyal de respecte a la causa i fer ressò del partit.