Tornar

L'Handbol Club Serradells presenta quatre equips per a la temporada 2016-2017

Aquest dimarts ha tingut lloc la presentació oficial dels quatre equips de l'Handbol Club Serradells al Complex Esportiu dels Serradells. A l'acte han estat presents el conseller d'esport i cònsol menor d'Andorra la Vella, Marc Pons, el president de la Federació Andorrana d'Handbol, Gerard Pifarré, i el president de l'Handbol Club Serradells, Sergi Flucha.

El president de l'Handbol Club Serradells ha agraït el suport del Comú d'Andorra la Vella, de la Federació Andorrana d'Handbol i dels patrocinadors privats que col·laboren amb el club i Flucha també ha aprofitat per destacar els resultats esportius de cada equip.

Així, l'equip infantil masculí és segon, empatat a punts amb el primer classificat de la lliga del Vallès Oriental després de 4 victòries, 1 empat i 1 derrota.

L'equip aleví femení ha guanyat 3 partits i n'ha perdut un, i té un partit ajornat a la mateixa lliga.

Els equips benjamins i alevins masculins han participat a quatre trobades de minihandbol a Andorra i una a Catalunya i està previst que participin a més trobades al país al mes d'abril i juny.

El president de l'Handbol Club Serradells ha agraït igualment el suport dels pares dels jugadors que participen activament en els desplaçaments dels diferents equips i participen en la presa de decisions de la junta directiva del Club. També ha elogiat el comportament dels jugadors i jugadores que saben compaginar els entrenaments, els partits, els estudis i els compromisos familiars.

L'objectiu de l'Handbol Club Serradells per a la temporada 2016-2017 és consolidar cada equip a les seves respectives competicions així com difondre els valors de l'handbol al Principat i proposar a la Federació Andorrana d'Handbol la participació d'un equip andorrà a un torneig internacional, com a selecció andorrana infantil masculina, abans de final d'any.