Quarta derrota de la selecció andorrana junior

La selecció d'Andorra ha disputat l'últim partit de la competició IHF Trophy de la Zona europea amb derrota (18:35) contra la selecció de Gran Bretanya.
 
Un partit on els andorrans ja sabien les dificultats que es trobarien en el terreny de joc han disputat un primer temps molt bo malgrat les bones actuacions defensives de l'equip de Gran Bretanya, han mantingut una diferència de set gols al primer temps (11:18), les pèrdues de pilota, els nervis i la falta d'efectivitat a la porteria han afavorit a l'equip anglès.
 
En el segon període, els jugadors de la selecció de Gran Bretanya han estat superior i es jugaven liderar el campionat amb solvència, els joves andorrans no han abaixat els braços, però les pèrdues de pilota, la falta de contundència defensiva i el desgast físic ha passat factura a l'equip andorrà. El resultat final del partit ha estat 18 a 35.
 
Els andorrans viatjaran demà cap al Principat i s'afegiran als seus clubs, l'equip junior ha sumat una experiència molt important per afrontar les properes competicions internacionals.