Tornar

Una derrota amarga

L'equip cadet masculí queda en 4a posició del XXXI torneig Torrellano Cup després de perdre aquest vespre per un ajustat 17 a 16 davant un amfitrió insistent.

A les 20h00 de la tarda els cadets d'Edgar Serra encaraven l'últim enfrontament del torneig amb possibilitat de pujar al podi fins a l'últim moment del partit.

El partit ha estat dominat per el combinat tricolor al llarg de tota la primera part en la que un Torrellano H.C ha trobat dificultats en trencar la defensa andorrana marcant així un avantatge de +3 per sobre de l'equip amfitrió al final de la primera part (8:11).

La segona part ha decantat la balança als últims 5 minuts de partit, en els que l'equip rival ha sabut sobreposar-se i recuperar la diferencia, entrant així en un intercanvi de gols que ha finalitzat donant la victòria als alacantins en un gol a l'últim segon de partit i marcant així la sentencia pel combinat andorrà (17:16).

Edgar Serra ha declarat després del partit que “Marxem del torneig amb sensació agredolça però molt contents del treball realitzat. Hem guanyat al campió del torneig en el primer partit i ha quedat demostrat que en aquest torneig guanyava el que era més regular.”

Finalment el Club Balonmano Filete ha estat el vencedor del torneig, imposant-se davant del Hispanitas Balonmano Petrer en un resultat final molt desigual (30:15).