Tornar

Victòria contundent de l'HC Serradells a casa del OAR Gracia Sabadell

L'equip juvenil ha iniciat la Fase prèvia a Lliga Catalana amb una victòria contundent contra l'OAR Gràcia Sabadell A (27 a 47).
 
 L'equip tricolor es va desplaçar a Sabadell en la Jornada 1 de la fase prèvia a Lliga Catalana per enfrontar-se contra l'equip vallesà de l'OAR Gràcia Sabadell A. Els jugadors andorrans van sortir al terreny de joc molt concentrats, en els primers minuts aconseguint imposar-se en el marcador.
 Els Jugadors d'Edgar Serra van executar molt bones actuacions d'atac i conseqüentment una bona defensa col·laborativa, acompanyada per un jove Jan Vidal, que va estrenar-se com a porter titular en l'equip juvenil; van fer que l'equip tricolor agafes una renda important en el marcador (15:28) al final del primer temps.
 
 En el segon temps l'equip d'Andorra no va afluixar i va continuar amb contundència en defensa i amb bones actuacions ofensives (72% d'afectivitat).
 
 Unai Ruiz (12), Jan Busquet (9), Ferran Troguet (7), Pau Manresa (6), Quim Mariné (5), Martí Ballester (4), Marc Pifarré (3), Guillem Moles (1) van ser els anotadors del partit i la bona actuació defensiva d'Alexey Gómez amb 4 bloquejos de llançaments acompanyats les actuacions dels porters Jan Vidal (33% d'eficàcia) i Fèlix Chillon (58% d'eficàcia).
 
 El pròxim partit es disputarà al Principat contra CE La Salle Bonanova el dia 18 d'abril al Pavelló Joan Alay a les 11h45.