Tornar

Xiulet inicial a una nova edició del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques de Cantabria

Cantabria acull des de avui i fins al dimarts 7 de gener una nova edició del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques dividit en dos probes, el Campionat i la Copa d'Espanya.

La selecció Andorrana Juvenil Masculina comença avui la lluita per la Copa d'Espanya, la segona participació del Principat en aquest torneig paral·lel que concentra les seleccions que lluiten per l'ascens al Campionat espanyol on competeixen els favorits com Catalunya, Madrid o Valencia.

Els Joves andorrans dirigits per el seleccionador nacional absolut David Aguilar i el seleccionador de bases Edgar Serra, s'estrenen aquesta tarda a les 19h30 al Pavelló Juan de Herrera, a la localitat de Camargo contra la selecció Càntabra que composen el Grup B d'aquest torneig. Un primer partit que es decidirà per ‘goal-average' amb el partit de tornada que es disputarà demà. El resultat determinarà així els encreuaments per la segona fase de la competició.

El seleccionador nacional veu amb bons ulls el treball realitzat durant la fase de preparació de l'equip i confia en que Andorra farà un bon paper per demostrar que l'handbol del país te cabuda en el panorama internacional.

L'equip tècnic acull a més a la fisioterapeuta Claudia Vallve que acompanyarà l'equip per prevenir lesions al llarg dels 4 dies de competició.

D'altra banda, el CESA Cantabria ha estat la primera competició del món en introduir la nova pilota ‘d60' sense resina de Molten, una pilota fabricada amb un material absorbent que la fa menys relliscosa fins i tot amb les mans suades. Una proba pilot fomentada per la Real Federación Española de Balonmano i la federació Internacional (IHF) que busquen a substituir l'ús de resina en l'handbol a llarg termini.

Els partits es podran seguir en directe per el canal de YouTube del Campionat i els horaris es poden consultar a la pàgina web del Torneig: www.cesa2020.es.